It's been almost seven years since I took my driver's license test, and it's got me thinking, 'Could I pass the test again?' Time to find out!

Question 1: What should you do at a traffic light that's flashing red?

A. Stop and wait for the light to change

B. Slow down before proceeding

C. Stop, but don't go again until it's safe to do so

D. Stop only if there are cars coming.

Answer: C. Stop, but don't go again until it's safe to do so

It's just like a stop sign, so come to a complete stop and wait until it's your turn.

Question 2: You can hydroplane even if your car is going as slow as:

A. 20 miles per hour

B. 35 miles per hour

C. 15 milers per hour

D. 40 milers per hour

Answer: B. 35 miles per hour.

It might not seem that fast, but be aware of how fast you're going after and during a rainfall!

Question 3: What should you do if the traffic light you're approaching is flashing yellow?

A. Continue driving

B. Treat it like a stop sign

C. Pull over

D. Proceed with caution

Answer: D. Proceed with caution.

Treat yellow lights as a yield sign, and make sure no cars are coming before you go through the intersection.

Question 4: A "No standing" sign means:

A. Stop for a moment to let passengers in or out

B. No parking in this area

C. Stop for a moment to take packages in or out

D. The car can park temporarily, but only if the driver stays inside.

Answer: A. Stop for a moment to let passengers in or out

Just for a few moments though!

Question 5: When should you signal before making a turn?

A. 15 feet before the intersection

B. 30 feet before the intersection

C. 60 feet before the intersection

D. 100 feet before the intersection

Answer: D. 100 feet before the intersection

For some reason, some people never learned how to use their signals.

Question 6: What should you do if your brake suddenly falls off?

A. Try to pull over

B. Try to increase the pressure by using your foot to pump the brake

C. Immediately slam on the parking break

D. Put the car in neutral

Answer: B. Try to increase the pressure by using your foot to pump the brake

Doing this will hopefully get the brake to work again for a bit until you can come to a complete stop.

Question 7: If you're trying to turn left on a green light but there's a wall of traffic, what should you do?

A. Turn left, you have the right of way.

B. Reroute to avoid the left turn

C. Pull into the intersection and turn when the coast is clear

D. Wait at the crosswalk for a break in the traffic.

Answer: C. Pull into the intersection and turn when the coast is clear.

Oncoming traffic has the right of way, so wait your turn.

Question 8: Out of these four, who should you obey above the rest?

A. Stop sign

B. Your gut

C. Whatever is the stoplight color.

D. Police officer

Answer: D. Police officer.

If a cop is telling you to do something different from the usual road rules, listen to them. There might be an accident up ahead, and they're doing their best to keep everyone safe.

Question 9: How long do you have to wait until after you get your license to drive more than one person (who isn't an adult or related to you)?

A. One year

B. Six months

C. Two weeks

D. Nine Days

Answer: A. One year.

Yeah, you'll have to wait a while to drive your friends to the mall, but it'll be worth it!

Question 10: What should you do if you're driving behind a bus, and it pulls over to let out kids?

A. Signal left or right, and keep going

B. Come to a complete stop and wait to continue driving until the bus is in motion.

C. Back up to give the bus some more room

D. Honk to left the bus know it's in your way

Answer: B. Come to a complete stop and wait to continue driving until the bus is in motion.

Let the kids go first, then you can continue.

How'd you do? Let us know in the comments below!

New Content

15 Cars Made With The Highest Number Of American-Sourced Parts 15 Cars Made With The Highest Number Of American-Sourced Parts
18 Most Confusing Intersections In the World 18 Most Confusing Intersections In the World
10 Armored Cars That Will Break The Bank 10 Armored Cars That Will Break The Bank